3 Mescitte 3 Cuma Umre Programı düzenliyoruz.

1 Cuma Mescid-i Aksa´da

1 Cuma Mescid-i Haram´da

1 Cuma Mescid-i Nebi´de

Öğrencilerimiz, velileri ve veli yakınlarının katılabileceği umre programımıza bekliyoruz.

İrtibat: Uğur Dönmez

Tel: 05063779776

Kas

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Veli Toplantımız 24 Kasım 2018 Cumartesi günü Saat 11:00-12:30 saatları arasında  yapılacaktır. Velilerimiz öğrencilerinin kayıtlı olduğu sınıfta toplanacaklar ve öğretmenlerimiz sınıfları dolaşarak velilerimizi bilgilendireceklerdir.Velilerimizin okulumuzu teşriflerini bekliyoruz.

Kas

Okulumuzun düzenleyeceği Mevlid-i Şerif programı Libadiye Kavşağı´nda bulunan Alvarlızade Camii´nde icra edilecektir. Velilerimiz ve öğrencilerimiz davetlidirler. Mevlid programı Yenişafak Gazetesi´nin internet mecralarından canlı yayınlanacaktır.

Kas

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1. Yazıllarına geçerli bir mazereti nedeniyle giremeyen öğrenciler için yapılacak Mazeret Sınav Takvimi belli oldu. 19-20 Kasım 2018 tarihlerinde yapılacak sınav takvimi aşağıdaki gibidir.

Kas

Değerli velilerimiz, öğrencilerimizin eğitim-öğretim faaliyetlerinden daha fazla istifade edebilmeleri ve okul iklimine uyum sağlayabilmeleri için aşağıdaki hususlara itina gösterilmesi rica olunur.

Ekm

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ortasına yaklaşıyoruz. Kasım ayının ilk haftası ile 2. haftasını içerek bir dönemde Ortaokul ve Lise Öğrencilerimiz tüm derslerden 1. sınavlarını olacaklar. 1.Sınavlar için açıklamış olduğumuz Sınav takvimine bakabilirsiniz.

Ekm

Okulumuz Velilerimizle Öğretmenlerimizin görüşmelerini sağlamak amacıyla veli kabul mekanı oluşturulmuş olup öğretmenlerimizin hangi saat dilimlerinde velilerimizle görüşeceği bir liste halinde hazırlanarak ilan edilmiştir. Velilerimiz görüşmek istedikleri öğretmenizin listedeki görüşme saatini dikkate alarak okula gelip göüşmelerini gerçekleştirebilirler. Veli Görüşme odamız İdari kısım giriş katında bulunmaktadır. Velilerimiz öğretmenlerimizle görüşmelerini bu alanda gerçekleştirebilirler.

Ekm

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı boyunca gerçekleştireceğimiz akademik faliyetler ile birlikte yürüteceğimiz sosyal,kültürel etkinlikler,yurtiçi ve yurtdışı geziler sene başında planmış olup öğrenci ve velilerimizin bilgisine sunulmuştur.Takvimiz haftalık olarak gerçekleşiteceğimiz her bir etkinliği farklı renk tonları ile belirtmektedir.

Ekm

4 Aralik 2018 tarihinde gerçekleşecek olan İSVİÇRE/FRANSA CERN  gezisi için katılacak öğrencilerimizin uçak biletleri fiyatlarından olumsuz etkilenmemeleri amacıyla en geç 29 ekim 2018 tarihinde saat 17.30 da okul yönetimine bilgi vermeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonraki katılımlarda fiyat farkı yansıtılacaktır.

Cern araştırmalarının amacı maddenin yapısını ve maddeyi bir arada tutan kuvvetleri incelemektir.

Süper iletken teknolojiler, yeni temiz enerji kaynakları, yeni reaktör sistemleri, bilgisayar teknolojisi, tıpta tedavi, nano teknoloji, nükleer tıp, radyoterapi, word wide web (www), dünyanın en büyük çarpıştırıcısı Büyük Hadron ve parçacık fiziği alanında çalışmalar yapılmaktadır. Öğrencilerimiz Cern´e yapacakları gezi ile bu gelişmeleri yakından görme imkanı elde edecektirler.

Ekm

Programın birincil amacı katılımcıların İbranice dilinin önemini kavramaları ve çeşitli dilsel yetenekleri (anlama, konuşma, okuma, yazma, gramer) kazanmalarıdır.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurulu 20.10.2018 Cumartesi günü yapılacaktır.

Ekm

Örgün Eğitim ile Birlikte Hafızlık Projesi´nde yer öğrencilerimizin babalarına yönelik çalıştay yapılacaktır.

Ekm

Fizikzel aktivite çalışmaları ve ölçümlemeleri tamamlandı.

Ekm

Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşdemir öğrencilerimize 17 Ekim 2018 Çarşamba günü Tıp mesleği ve bu meslek altındaki kariyer imkanlarından bahsedecek. Seminer Okulumuz konferans salonunda saat 15.00´te başlayacaktır.

Prof. Mustafa Taşdemir kimdir?

Ekm

15-19 Ekim Arası Okulumuzda yapılacak etkinlikleri gösteren takvim aşağıdaki gibidir.