Mesleki Tanıtım Semineri "Uluslararası İlişkiler"

Abdullah Erboğa ve SETA için tıklayınız.

Okulumuzda mesleki tanıtım seminerleri kapsamında geçtiğimiz hafta Uluslararası İlişkiler Uzmanı  Abdullah Erboğa öğrencilerimizle  bir araya geldi.SETA’da (Siyaset,Ekonomi ve toplum Araştırmaları Vakfı) uzman olarak çalışan konuğumuz, ülkemizin dış politika da karşılaştığı sorunlar,yakın bölgelerimizdeki sıcak çatışma alanları,küresel siyaset ve Türkiye’nin yeri ile Suriye ve Kuzey Irak üzerindeki oynanan kirli oyunlarla ilgili bilgi verdi.

Öğrencilerimizin siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler de nasıl meslek sahibi olunur sorusuna cevap veren uzmanımız; dış politikada ciddi manada Orta doğu ve Rusya üzerine dil bilen strateji uzmanına ihtiyaç olduğunu da belirtti. 02-01-201902-01-201902-01-201902-01-2019

Yayın: 02.01.2019 - Güncelleme: 02.01.2019 15:56 - Görüntülenme: 61