Hafızlığa Başlama Merasimi

“Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi” kapsamında ortaokul bölümünde hafızlığa başlayan 5. Sınıf öğrencilerimiz için okulumuz konferans salonunda hafızlığa başlama töreni yapıldı. Bu yıl üçüncüsünü yaptığımız törenle birlikte 57 öğrencimiz hafızlıklarına başladı.

Öğrenci velilerimizin yoğun katılım gösterdiği törene İstanbul İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa AKHAN ve Okul Aile Birliği Başkanımız Nuri MEYVECİ’de katıldı. Törende Okul Müdürümüz Mücahit KIBRIS selamlama konuşmalarında hafızlık sürecine dair bilgi paylaşımında bulundu. Okul Aile Birliği Başkanı Nuri MEYVECİ’de bu okulda olmaktan, Allah’ın kelamını hıfzeden öğrencilere hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirtti. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa AKHAN’da hafızlık hatıralarını velilerimizle paylaştı, aynı zamanda bu okulun velisi olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Okulumuz öğrencilerinden Ahmet Emre BELGE ve Necip Fazıl BELGE kardeşlerin okuduğu sala ile başlayan program Muhammet Aziz ÖZDEMİR öğrencimizin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Ardından öğrencilerimiz tarafından hazırlanan oratoryo, şiir, ilahi, Kur’an-ı Kerim’in önemini anlatan ayet ve hadislerin okunması ile devam etti. Program tüm öğrencilerimizin sahnede Bakara suresi 135-141. Ayetlerin okumaları ile sona erdi.

Rabbim öğrencilerimizin en kısa sürede hafızlıklarını tamamlamalarını nasip eylesin…

11-01-201911-01-201911-01-2019

Yayın: 11.01.2019 - Güncelleme: 11.01.2019 11:14 - Görüntülenme: 129